top of page

MIELL PERTEGHELLA

sack of flour

Disa nga Produktet

SALLAME

sallami3-removebg-preview.png
Salami

BULMET & DJATHË

chees

MAKARONA

KONSERVA USHQIMORE

VAJ & UTHULL

pasta

Shtoni vlerën e Biznesit tuaj:
rrisni mirëqenien në kuzhine!

Kemi ndertuar nje magazine me dhoma frigoriferike ne 0°C e -18°C per ndarjen anatomike te produkteve. Kjo e gjitha per
te plotesuar kerkesat e klienteve deri ne detaje dhe duke
garantuar klienteve nje sherbim te besueshem ne kohen e
dorezimit, mundesine e te qenit ne gjendje te shohe personalisht
produktet.

Serioziteti ynë, kompetencat dhe profesionaliteti garantojnë:

• një asortiment të gjerë të produkteve ushqimore të dedikuara për restoracion
• produkte të filieres ose më mirë të seleksionuara për restoracionin
• skeda teknike dhe verifikimi i origjinës së produktit
• respekti i normave të higjienes sanitare (HACCP)
• shpërndarja e produkteve nëpërmjet fugonave PREMIO me
frigorifer me temperaturë të kontrolluar (A.T.P)
• punonjës të kualifikuar dhe të disponueshem që t’ju japin zgjidhje
konkrete

Faleminderit për konfirmim

Që të jeni i informuar në të ardhmen për të rejat rreth Kompanis tonë ju lutem lini E-Mail adresen tuaj më poshtë

bottom of page